Voor Spelers | Head First Golf

COOL when it COUNTS

Trainen gaat beter dan spelen

Tijdens het oefenen sla je die drive / approach / chip / putt moeiteloos richting je doel. In de baan of tijdens de wedstrijd kom je met hard werken af en toe in de buurt van dat niveau, maar meestal niet. Het lukt niet om normaal contact te maken met de bal. Je voelt spanning en je gedachten schieten alle kanten op. Na afloop ben je gefrustreerd. Je hebt weer niet kunnen laten zien wat je in je mars hebt. Volgende keer beter, hoop je.

Train your mind, lower your score!

Meld je aan voor de maillijst. Je krijgt gelijk wat oefeningen om je concentratie te verbeteren en te presteren onder druk. Voor op de range / oefengreen / baan / thuis.

Golfer met vertrouwen

Hoop is mooi, vertrouwen is beter

Wat je nodig hebt is een plan. Een nieuw plan. Je kunt ballen slaan op de range en werken aan je techniek. Maar dat is ongeveer als een koorddanser die zich op tafelhoogte voorbereid, terwijl hij tussen twee flatgebouwen gaat optreden.

Droom jij van een handicap onder 20, scores onder de 80 of misschien zelfs spelen op de Tour? Wil je vaker met een tevreden gevoel van de baan komen? Maak gratis een Subscriber account aan en begin gelijk met de Start-module. Daarin komen onderwerpen als concentratie en presteren onder druk aan bod. Inclusief oefeningen voor op de range / oefengreen / baan / thuis.

Aanbod

Aanbod

Over Ons

Mitchel Kevenaar
Mitchel Kevenaar

SPORTPSYCHOLOOG VSPN®

Als ambitieuze jonge golfer raakte ik geïnteresseerd in de mentale factoren van het golfspel. Ik heb zelf ervaren wat de impact kan zijn van hoge verwachtingen, focus op het resultaat, vechten tegen negatieve gedachten en twijfelen aan jezelf.

Wessel Beuk
Wessel Beuk

SPORTPSYCHOLOOG VSPN® in opleiding

Een kleine 15 jaar geleden maakte ik kennis met de fantastische sport golf. Direct ontstond er een haat-liefdeverhouding en brak ik mijn hoofd over één van de belangrijkste uitdagingen: “Hoe hou ik die pieken vol en krabbel ik snel weer op uit de dalen?”.

Ervaringen van anderen

Dit is de plek waar sommige mental coaches de verhalen van succesvolle cliënten delen. Als sportpsychologen vinden wij de vertrouwelijkheid van onze cliënten belangrijk. Daarom zullen we hier geen namen noemen. Er is niks geheimzinnigs aan wat we doen, maar we hebben liever dat je het van de spelers zelf hoort. Bovendien hebben we nog nooit een website gezien met testimonials waarbij de doelen niet werden bereikt :). Wij zullen er ook zijn als het tegenzit. Als je echt wil weten welke kwaliteit we leveren, neem contact op en dan vertellen we je meer.
Head First Golf
Mitchel & Wessel

Contact

Wil je jouw golfspel verbeteren en heb je een vraag voor ons? Via het onderstaande formulier komt jouw bericht direct in onze gezamenlijke mailbox terecht. Je kunt binnen 3 werkdagen een antwoord verwachten. De gegevens om één van ons persoonlijk te mailen of bellen vind je op de contact pagina.

Blog

Head First Golf draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders