Over ons | Head First Golf

Over Ons

 

Head First Golf

Wij bieden mentale training voor golfers zodat ze kalm, geconcentreerd en vol overtuiging boven de bal staan en lager scoren. Wij ondersteunen coaches op het mentale vlak zodat ze steeds betere beslissingen nemen en vol vertrouwen kunnen coachen.

Mitchel Kevenaar

Als ambitieuze jonge golfer raakte ik geïnteresseerd in de mentale factoren van het golfspel. Ik heb zelf ervaren wat de impact kan zijn van hoge verwachtingen, focus op het resultaat, vechten tegen negatieve gedachten en twijfelen aan jezelf. Op het resultaat én op het spelplezier.

Ik heb geleerd dat:

  • Sommige mentale problemen goed te verhelpen zijn
  • Andere uitdagingen altijd zullen blijven
  • Als je weet hoe hiermee om te gaan, je maximaal kunt presteren
  • De beste aanpak verschilt per persoon

Golfers van HCP54 tot European Tour niveau, die trainen om hun doelen te bereiken, gaan allemaal in situaties komen waar hun hart sneller klopt, hun aandacht alle kanten opgaat en het even chaos is in hun hoofd. Ik bied inzichten, technieken en oefeningen om maximaal voorbereid te zijn en ook dan het beste uit jezelf te halen.

Neem gerust contact op of plan gelijk een kennismakingsgesprek (€25,-).

Wessel Beuk

Een kleine 15 jaar geleden maakte ik kennis met de fantastische sport golf. Direct ontstond er een haat-liefdeverhouding en brak ik mijn hoofd over één van de belangrijkste uitdagingen: “Hoe hou ik die pieken vol en krabbel ik snel weer op uit de dalen?”. Want door de jaren heen heb ik geleerd dat juist die dalen onvermijdelijk zijn. 

Mijn werkopvatting als sportpsycholoog in drie speerpunten:

  • Ga de uitdaging met jezelf aan
  • Maak fouten met plezier
  • Leer van je ervaringen
Iedereen heeft eigen ideeén over golf, zijn spel of wat er deze week beter kan. Niemand speelt altijd in The Zone en niemand neemt altijd de juiste beslissing. Ik kijk samen met jou naar de beste manier om je voor te bereiden op een wedstrijd of die beslissende putt. 
 

Neem gerust contact op of plan gelijk een kennismakingsgesprek (€25,-).

Head First Golf draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders