Voor Coaches | Head First Golf

Coach PERSON first, PLAYER second

De 'quick fix'

De hele winter zie je hem niet en vlak voor de eerste maandbeker boekt hij een half uurtje les. Of je hem van die slice af kan helpen? Aan het eind van de les gaat de bal weer rechtdoor en hij gaat met een goed gevoel naar huis. Natuurlijk heb je spelers met wie je meer structureel aan de slag gaat. Voor wie je niet alleen een swingtrainer, maar ook een coach bent. Zou het niet mooi zijn als je meer van dat soort trajecten kunt doen. En als je in die trajecten nog meer diepgang kunt creëren.

Vergroot je kennis en prikkel je spelers

Meld je aan voor de maillijst. Je krijgt gelijk toegang tot 2 mentale oefeningen en je kan je gelijk inschrijven voor 3 artikelen over gedragsverandering en communicatie voor tijdens je lessen.

Wij staan achter je

Coachen is uitdagend. Je moet van een aantal gebieden veel, en van een heleboel gebieden genoeg weten. En dan ook nog aansluiten bij al die unieke individuen van jonge jeugd tot super senioren. Bied je spelers meer met onze:

  • Skills & Drills database
  • Coach Kennisbank
  • Workshops en coaching
Maak mentale factoren een up-to-date en vast onderdeel van jouw coaching. Wij willen daarin jouw sportpsychologie partner zijn. Word Pro Subscriber. Start met 2 mentale oefeningen voor je spelers en 3 artikelen over gedragsverandering, en communicatie.
Deze knop brengt je naar het registratieformulier. De kosten zijn €0,- en je krijgt direct toegang.

Geen betalingsgegevens nodig

Aanbod

Aanbod

Over Ons

Mitchel Kevenaar
Mitchel Kevenaar

SPORTPSYCHOLOOG VSPN®

Als ambitieuze jonge golfer raakte ik geïnteresseerd in de mentale factoren van het golfspel. Ik heb zelf ervaren wat de impact kan zijn van hoge verwachtingen, focus op het resultaat, vechten tegen negatieve gedachten en twijfelen aan jezelf.

Wessel Beuk
Wessel Beuk

SPORTPSYCHOLOOG VSPN® in opleiding

Een kleine 15 jaar geleden maakte ik kennis met de fantastische sport golf. Direct ontstond er een haat-liefdeverhouding en brak ik mijn hoofd over één van de belangrijkste uitdagingen: “Hoe hou ik die pieken vol en krabbel ik snel weer op uit de dalen?”.

Partners

We verzorgen de mentale coaching bij Golf Talent Ontwikkeling Nederland
GolfTON
Stichting
We zijn als Talent Coach Member verbonden aan de academy op golfbaan The Dutch.
The Dutch
Academy
We verzorgen sportpsychologische training en begeleiding op golfbaan Kralingen.
Kralingen
Golfbaan

Contact

Wil je je ontwikkelen als coach en heb je een vraag voor ons? Via het onderstaande formulier komt jouw bericht direct in onze gezamenlijke mailbox terecht. Je kunt binnen 3 werkdagen een antwoord verwachten. De gegevens om één van ons persoonlijk te mailen of bellen vind je op de contact pagina.

Blog

Head First Golf draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders