Mentale APK

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€100,-
Begin
Dit module is momenteel gesloten

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. Die ken je wel van auto’s, alleen doen we dit mentaal bij voorkeur drie keer per jaar. Aan het begin, in het midden en aan het einde van het seizoen. Reflectie is essentieel voor het leerproces. Met de Mentale APK brengen we structureel, met behulp van digitale vragenlijsten, jouw eigen ervaringen in kaart om je voortgang in beeld te brengen.

We kijken naar mentale vaardigheden en je algemeen welzijn. Afhankelijk van je doelen en wensen kunnen we aspecten weglaten of toegevoegen. Met het invullen ben je ongeveer 20 tot 30 minuten bezig. De uitkomsten verwerken we in jouw ontwikkelingsplan en jouw trainingsschema voor de periode erna. Daarin staat aan welke mentale aspecten je het best kunt werken en welke oefeningen, thuis / oefengreen / range / baan, je daar de komende periode voor kunt doen.

€100,-

Binnen 3 werkdagen bericht

Word Master Member

De Mentale APK is ook een vast onderdeel van het Training op Maat lidmaatschap (€59,95 per maand).

Training op Maat

Master Member

Expert coaching

Je bent een fanatieke wedstrijdgolfer en je bent klaar om de volgende barrière te doorbreken. Je hebt handicap 18 of lager en minimaal de ambitie om single handicapper te worden. Of je speelt scratch of beter en je wilt het maximale uit je mogelijkheden halen.

Word Master Member voor € 59,95 per maand en krijg de tools en experts tot je beschikking om je te begeleiden in jouw Training op Maat om samen de volgende stap te maken:

  • Alles van Skills & Drills en Lager Scoren
  • Mentale APK + plan (3x per jaar)
  • Coaching op Afstand (2 uur per jaar)
  • Monthly Mental bijeenkomsten (2 per jaar)
  • Master Member tarieven voor sessies

Wat krijg je

In de Training op Maat module kun je direct afspraken inplannen tegen de voor jou geldende tarieven. Ook vind je alle info over de Mentale APK. Dit krijg je bovenop het Member abonnement met toegang tot de GolfMetrics App, de online training Golf: Mentale routine en de Skills & Drills database .

Je betaalt €59,95 per maand en krijgt direct toegang. We activeren alle diensten binnen 3 werkdagen. Je kunt het abonnement op elk moment stopzetten.

Contact

Een heleboel informatie en het kan zomaar dat je nog een vraag hebt. Over het Training op Maat abonnement of iets anders. Via het onderstaande formulier komt jouw bericht direct in onze gezamenlijke mailbox terecht. Je kunt binnen 3 werkdagen een antwoord verwachten. De gegevens om één van ons persoonlijk te mailen of bellen vind je op de contact pagina.Train your mind, lower your score!    |   Contact

Head First Golf draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches