Steun NL Golf Talent

De Birdie Beurs

Het verschil maken voor jonge talentvolle golfers, om de kans van slagen als tourprofessional te vergroten. Dat willen we bereiken met de Birdie Beurs. De kosten van golfen op (inter)nationaal niveau lopen al snel op. Voor sommige spelers en gezinnen is dit makkelijker op te brengen dan voor anderen. Om te voorkomen dat geld de doorslag geeft in het kiezen voor mentale training kunnen jeugdspelers, of hun coaches/ouders, een Birdie Beurs aanvragen.

Hoe het werkt

Bij Head First Golf hebben we abonnementen voor spelers en voor teaching professionals. Daarvan doen wij per maandtermijn een bedrag in de Birdie Beurs pot.

Het opgehaalde bedrag vanaf 1 juli 2020 is:

0 ,-

Doneren

“Nederlandse golfers bezwijken altijd onder druk.” We horen deze opmerking regelmatig voorbij komen. Deze stelling is veel te zwart-wit en oneerlijk tegenover onze topspelers. Tegelijkertijd geloven we dat er altijd ruimte is voor verbetering. Zou jij het ook mooi vinden als Nederlandse golfers in de toekomst bekend staan als de mentaal sterkste spelers op de Tour? Steun ons zodat wij Nederlands golftalent mentaal kunnen trainen. Dit doe je door  één of meer Skills & Drills abonnementen af te sluiten. Van alle extra abonnementen gaat het volledige bedrag rechtstreeks in de Birdie Beurs pot. Steun Nederlands golftalent. Vanaf €7 – de prijs van twee kopjes koffie – per maand.

Aanvragen

Je bent (ouder / coach van) een jeugdgolfer van 21 jaar of jonger. Je hebt de ambitie om het maximale uit je golfspel te halen en te kijken hoe ver je kunt komen. Je gelooft dat mentale factoren doorslaggevend zijn in het ontwikkelen van jezelf en je bent bereid om daar structureel en hard aan te werken. Je zou graag mentale coaching hebben, maar de kosten zijn een drempel. Met een beurs is het mogelijk om maximaal 80% van de standaard tarieven vergoed te krijgen. We zullen per aanvraag beoordelen wat de hoogte van de beurs is. Ambitie en inzet zijn voor ons belangrijker dan je handicap. Vraag nu gelijk een Birdie Beurs aan, of klik hier als je vragen hebt.

Gegevens aanvrager

Gegevens jeugdspeler
 

Veelgestelde vragen

Bij Head First Golf vinden we je ambitie belangrijker dan je huidige niveau. Er is geen standaard route om een professionele golfer te worden. De kans is sowieso heel klein en de spelers die het halen zijn allemaal een uitzondering op hun eigen manier, met hun eigen verhaal. Heb je een droom en geloof je erin, dan horen we graag van je.

De Birdie Beurs is voor jeugdspelers, dus tot en met het jaar waarin je 21 wordt. Individuele mentale begeleiding vinden wij zinvol vanaf het moment dat je je bewust bent van je eigen gedachten en gevoelens. Vaak begint dit rond de 12 jaar, maar het kan ook eerder of later zijn. Het is ook mogelijk om je via je coach en/of je ouders begeleiden.

De exacte inhoud zullen we per aanvraag in overleg afspreken. Een voorbeeld is dat je het Master Member abonnement, Training op Maat, gratis krijgt. Het maandbedrag van €59,95 is dan niet van toepassing en je betaalt €50,- in plaats van €100,- per uur.  De beurs kan ook hoger of lager zijn. Er zal in ieder geval een eigen bijdrage per sessie worden gevraagd om te zorgen dat elke afspraak een bewuste keuze is.

De komende periode zullen wij, Wessel en Mitchel van Head First Golf, de aanvragen beoordelen. We willen graag een indruk krijgen van je motivatie en vinden het belangrijk dat je een uitgewerkt plan hebt voor het komende jaar. De mogelijkheden zijn afhankelijk van het bedrag dat in de pot van de Birdie Beurs zit. Daarbij zullen we altijd in overleg gaan met de jeugdspeler en eventueel de ouders en de coach. We gaan uit van vertrouwen en zullen geen inkomensbewijzen opvragen. Het doel is om in overleg een reële en passende afspraak te maken. Wanneer de Birdie Beurs zich ontwikkeld willen we graag een externe beoordelingscommissie vormen.

De enige genoemde criteria zijn leeftijd, ambitie en dat je een Nederlandse golfer bent. Wij staan open voor jongens, meisjes met en zonder beperking. Onder een Nederlandse golfer verstaan wij spelers die grotendeels in Nederland leven en trainen zodat we daar met ze kunnen werken. Als je gemotiveerd bent om het maximale uit jezelf te halen en ouder bent dan 21, of vanuit het buitenland wil samenwerken, neem dan vooral contact op. We kunnen dan geen bijdrage doen vanuit de Birdie Beurs, maar misschien kunnen we op een andere manier iets voor je doen.

We gaan in overleg een afspraak aan voor maximaal een jaar. We evalueren elke vier maanden. De basiscriteria, de situatie van de jeugdgolfer en de ervaringen van de samenwerking zullen worden meegenomen in de beslissing over het voortzetten van de beurs.

Vanaf €7,- per maand steun je NL golf talent.

Contact

Een heleboel informatie en het kan zomaar dat je nog een vraag hebt. Over de Birdie Beurs of iets anders. Via het onderstaande formulier komt jouw bericht direct in onze gezamenlijke mailbox terecht. Je kunt binnen 3 werkdagen een antwoord verwachten. De gegevens om één van ons persoonlijk te mailen of bellen vind je op de contact pagina.

Head First Golf draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders