Presteren op de baan – De mentale scorekaart

SUBSCRIBER GRATIS     ]

Waarom sla je nou?

Je bent op de fairway van hole 8. Je hebt net je approach geslagen en staat nog in je eindhouding. Je kijkt hoe de bal rechts richting het water vliegt. Een paar seconden voor je ging slaan kwam er een vliegje op je bal zitten, maar hij vloog gelijk weer weg. Je dacht nog “Waar mikte ik ook alweer precies? Zal ik even uitstappen?”, maar je antwoordde “Ach, zo lukt het ook wel. Niet treuzelen, gewoon slaan.” Herkenbaar? Soms gaat dat best goed. Meestal niet. Je was er met je hoofd niet bij.

Gratis verder lezen? Join the club!

Log in >>  of registreer je gratis als Head First Golf Subscriber. Je krijgt dan direct toegang tot dit artikel en meer. Zie hieronder de mogelijkheiden voor spelers en coaches.

Een nieuw plan

Subscriber
Voor SPELERS

Niet meer trainen, maar mentaal trainen. Je bent een fanatieke golfer en je wil oefeningen om je concentratie te verbeteren en te presteren onder druk? Voor op de range / oefengreen / baan / thuis.

Maak gratis een Subscriber account aan en begin gelijk met de Start-module.

Je krijgt direct toegang

Prikkel je spelers

Pro Subscriber
Voor Coaches

Je bent golfprofessional en naast nieuwe mentale oefenstof wil je zelf ook aan de slag met enkele technieken voor gedragsverandering, motorisch leren en communicatie.

Maak gratis een Pro Subscriber account aan en begin gelijk met de Start-module.

Je krijgt direct toegang

Mitchel

Mitchel

Een puur geraakt ijzer naar de 18e green wanneer het erop aankomt, is één van de mooiste dingen die er is. Kalm, geconcentreerd en vol overtuiging boven de bal staan. Daar help ik je bij.

Train your mind, lower your score!    |   Contact

Head First Golf draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches