Golfpro Intervisie

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€40,-
Begin
Dit module is momenteel gesloten

Tijdens een Golfpro Intervisie bijeenkomst ga je met 4 to 8 collega coaches in gesprek over jullie werkzaamheden en problemen daarin. Het doel is om de kwaliteit van je werk en van de andere deelnemers te verbeteren. Een sessie duurt twee uur en een sportpsycholoog zal het proces begeleiden. Je gaat naar huis met nieuwe inzichten en oplossingen en ondertussen leer je van elkaar.

€40,00

Word Pro Master Member

De Golfpro Intervisie is ook een vast onderdeel van het Coach van de Toekomst lidmaatschap (€17,95 per maand).

Coach van de Toekomst

Pro Master Member

Teamwork

Je bent een golfcoach met ambitie. Je werkt met wedstrijdgolfers van handicap 18 tot scratch of beter. Als Headpro heb je de technische, tactische, fysieke, mentale en sociale componenten in je coachingsfilosofie geïntegreerd. Je hebt voldoende kennis en ervaring om de hoofdlijn te bewaken en weet wanneer je een expert wil inzetten. Op het mentale vlak wil je structureel samenwerken. De speler staat centraal, de coach stuurt en de sportpsycholoog ondersteunt.

Word Pro Master Member voor €59,95 per maand en krijg direct toegang tot al onze Skills & Drills en Coach Kennisbank artikelen. De andere diensten en voordelen zijn binnen 3 werkdagen actief.

Wat krijg je

In de Coach van de Toekomst module kun je direct afspraken inplannen tegen de voor jou geldende tarieven. Dit krijg je bovenop het Pro Member abonnement met toegang tot de Skills & Drills database en de Coach Kennisbank.

Je betaalt €59,95 per maand en krijgt direct toegang. We activeren alle diensten binnen 3 werkdagen. Je kunt het abonnement op elk moment stopzetten.

Contact

Een heleboel informatie en het kan zomaar dat je nog een vraag hebt. Over het Coach van de Toekomst abonnement of iets anders. Via het onderstaande formulier komt jouw bericht direct in onze gezamenlijke mailbox terecht. Je kunt binnen 3 werkdagen een antwoord verwachten. De gegevens om één van ons persoonlijk te mailen of bellen vind je op de contact pagina.Train your mind, lower your score!    |   Contact

Head First Golf draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches