Golf Metrics

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€5,- per maand
Begin
Dit module is momenteel gesloten

Kennis van je spel
Met zijn boek ‘Every Shot Counts‘ liet Mark Broadie in 2014 zien dat statistieken als Fairway in regulation en Putts per ronde vrijwel waardeloos zijn. Met zijn Strokes Gained methode biedt hij een sterk alternatief. Feedback over je spel van driven tot putten en zelfs per afstandscategorie. In vergelijking tot Scratch golfers of Tourprofessionals, maar het gaat vooral om de ontwikkeling van je eigen spel.

Dit is nu voor iedere golfer toegankelijk via de GolfMetrics app. Als je tijdens de ronde aantekeningen maakt op je kaart, dan heb je die na afloop in 5 minuten ingevoerd. Je kunt via de Play of de App store een eigen account kopen:

  • 1 maand $9,99 (trial)
  • half jaar $39,99
  • 1 jaar $69,99

Je kunt ook een maandelijks opzegbaar abonnement nemen als lid van team Head First Golf. Alle teamleden en coaches kunnen elkaars statistieken inzien. Je betaalt:

€5,- / maand

Binnen 3 werkdagen actief

Word Member

De Golf Metrics app is ook een vast onderdeel van het Lager Scoren lidmaatschap (€17,95 per maand).

Lager Scoren

Member

Coach jezelf

Je bent een fanatieke wedstrijdgolfer en je bent klaar om de volgende barrière te doorbreken. Je hebt handicap 18 of lager en minimaal de ambitie om single handicapper te worden. Of je speelt scratch of beter en je wilt je mentale fundament versterken.

Word Lager Scoren Member voor €17,95 per maand en krijg alles wat je nodig hebt om zelfstandig de volgende stap te maken:

  • Al onze Skills & Drills
  • De GolfMetrics statistieken app
  • De online training Golf: Mentale routine
  • Member tarieven voor workshops / online coaching

Wat krijg je

In de Lager Scoren module vind je alle info over de GolfMetrics app en de online training Golf: Mentale routine. Daarnaast per thema een verzameling van vaardigheden en oefeningen. Vind direct het antwoord dat je zoekt via Heb jij deze mentale vragen. Of hou het overzicht met De kern in één oogopslag.

Je betaalt €17,95 per maand en krijgt direct toegang. We activeren alle diensten binnen 3 werkdagen. Je kunt het abonnement op elk moment stopzetten.

Contact

Een heleboel informatie en het kan zomaar dat je nog een vraag hebt. Over het Lager Scoren abonnement of iets anders. Via het onderstaande formulier komt jouw bericht direct in onze gezamenlijke mailbox terecht. Je kunt binnen 3 werkdagen een antwoord verwachten. De gegevens om één van ons persoonlijk te mailen of bellen vind je op de contact pagina.Train your mind, lower your score!    |   Contact

Head First Golf draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches