Coach Kennisbank

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
15,- per maand

Beter Coachen

Pro Member

Coach mentaal

Je bent een teaching professional met ambitie. Je werkt met wedstrijdgolfers van handicap 18 tot scratch of beter. In je opleiding lag de nadruk op technische instructie, maar je rol wordt steeds breder en complexer. Je hebt je verdiept in de mentale factoren en soms gewerkt met sportpsychologen / mentale trainers. Het is aan jou om de mentale componenten te integreren in jouw coachingsfilosofie. Jij staat dagelijks met de spelers op de mat / baan. Wij bieden achtergrondinformatie, praktische methodes en concrete voorbeelden zodat jij dit vol vertrouwen kunt toepassen in je werk.

Word Pro Member voor €15,- per maand en krijg direct toegang tot al onze Skills & Drills en Coach Kennisbank artikelen. Je krijgt gelijk toegang.

Wat krijg je

In de Beter Coachen module vind je de Coach Kennisbank met per thema een verzameling van technieken en oefeningen. Vind direct het antwoord dat je zoekt via Loop je hier tegenaan bij het coachen. Of het totaalplaatje in één oogopslag met De essentie in één overzicht.

Je betaalt €15,- per maand en krijgt direct toegang. Je kunt het abonnement op elk moment stopzetten.

Contact

Een heleboel informatie en het kan zomaar dat je nog een vraag hebt. Over het Beter Coachen abonnement of iets anders. Via het onderstaande formulier komt jouw bericht direct in onze gezamenlijke mailbox terecht. Je kunt binnen 3 werkdagen een antwoord verwachten. De gegevens om één van ons persoonlijk te mailen of bellen vind je op de contact pagina.Contact   |   Home
Head First Golf draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches