Initiatief stimuleren door anders communiceren

SUBSCRIBER GRATIS     ]

Er komt helemaal niks uit!

Dat zei een coach over een jonge speler (16 jaar) waar hij mee werkte. “Hij had zijn opdrachten uitgevoerd en was mooi op tijd. Aan het begin van de les keek hij me met grote ogen, verwachtingsvol aan. Toen ik hem vroeg waar hij aan wilde werken vandaag, bleef het stil. Na wat doorvragen bleek dat zijn putten de week ervoor niet zo goed was gegaan. Toen ik hem vroeg of we daar dan aan zouden werken zei hij: Ik weet het niet, zeg jij het maar.”

Gratis verder lezen? Join the club!

Log in >>  of registreer je gratis als Head First Golf Subscriber. Je krijgt dan direct toegang tot dit artikel en meer. Zie hieronder de mogelijkheiden voor spelers en coaches.

Een nieuw plan

Subscriber
Voor SPELERS

Niet meer trainen, maar mentaal trainen. Je bent een fanatieke golfer en je wil oefeningen om je concentratie te verbeteren en te presteren onder druk? Voor op de range / oefengreen / baan / thuis.

Maak gratis een Subscriber account aan en begin gelijk met de Start-module.

Je krijgt direct toegang

Prikkel je spelers

Pro Subscriber
Voor Coaches

Je bent golfprofessional en naast nieuwe mentale oefenstof wil je zelf ook aan de slag met enkele technieken voor gedragsverandering, motorisch leren en communicatie.

Maak gratis een Pro Subscriber account aan en begin gelijk met de Start-module.

Je krijgt direct toegang

Mitchel

Mitchel

Een puur geraakt ijzer naar de 18e green wanneer het erop aankomt, is één van de mooiste dingen die er is. Kalm, geconcentreerd en vol overtuiging boven de bal staan. Daar help ik je bij.

Train your mind, lower your score!    |   Contact

Head First Golf draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches