Oude swingpatronen voorgoed doorbreken

SUBSCRIBER GRATIS     ]

Terugvallen in oude fouten

Veel golfers komen naar de driving range voor hun les. Sommigen slaan vooraf al wat ballen. Anderen komen last minute aan. Die slice speelt weer op. Of je kunt helpen om de bal weer rechtdoor te slaan. Anderen gaan gestructureerd te werk. Ze plannen een serie lessen in de winter om hun swing te verbeteren. Jullie werken aan de zwaaibaan met als resultaat een bal die iets links van het doel vertrekt en mooi in het midden uitkomt. Er is mooie vooruitgang geboekt, maar tijdens die belangrijke competitiewedstrijd is die enorme slice ineens weer terug. Er ontbreekt nog iets.

Gratis verder lezen? Join the club!

Log in >>  of registreer je gratis als Head First Golf Subscriber. Je krijgt dan direct toegang tot dit artikel en meer. Zie hieronder de mogelijkheiden voor spelers en coaches.

Een nieuw plan

Subscriber
Voor SPELERS

Niet meer trainen, maar mentaal trainen. Je bent een fanatieke golfer en je wil oefeningen om je concentratie te verbeteren en te presteren onder druk? Voor op de range / oefengreen / baan / thuis.

Maak gratis een Subscriber account aan en begin gelijk met de Start-module.

Je krijgt direct toegang

Prikkel je spelers

Pro Subscriber
Voor Coaches

Je bent golfprofessional en naast nieuwe mentale oefenstof wil je zelf ook aan de slag met enkele technieken voor gedragsverandering, motorisch leren en communicatie.

Maak gratis een Pro Subscriber account aan en begin gelijk met de Start-module.

Je krijgt direct toegang

Mitchel

Mitchel

Een puur geraakt ijzer naar de 18e green wanneer het erop aankomt, is één van de mooiste dingen die er is. Kalm, geconcentreerd en vol overtuiging boven de bal staan. Daar help ik je bij.

Train your mind, lower your score!    |   Contact

Head First Golf draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches